Pink Month

Csapatunk idén is csatlakozik a Pink Month mozgalomhoz, amely a mellrák elleni küzdelemről szól. A kampány főszervezője a Steelers.hu, amely az adománygyűjtés végén összegyűlt összeget felajánlja a Magyar Rákellenes Liga számára. Mi ugyan nem szervezünk mérkőzést októberben, azonban az önkéntes utalás mellett megvásárolható Pink Month karszalaggal tervezi támogatni a kezdeményezést. A karszalag 1000 Ft/darabáron kerül forgalomba, melyből 800 Ft a gyűjtői alapba kerül. További részletek lentebb olvashatóak.

Mi is az a Pink Month?

Az akció célja nem csak az adománygyűjtés, hanem az is, hogy felhívják a férfitársak figyelmét, hogy a velük együtt élő nők igenis figyelemre és segítségre szorulnak. Sokszor a szégyenérzet, a félelem jóval erősebb és nem jelentkeznek a vizsgálatra csak, amikor már túl késő. Minden női családtagot rá kell venni, hogy amikor teheti, legalább évente egy alkalommal menjen el mellrák szűrésre (is!). A Magyar Rákellenes Liga segít abban, hogy a fiatal lányok megtanulják az önvizsgálatot, és ezt rendszeresen végezzék is.

Karszalagok megvásárlásának módja:

A vásárlásnak három módja van.

Az első, hogy ellátogat a facebook oldalunkra, ahol jelzi vásárlási szándékát. Itt ezután megbeszélésre kerül, hogy mikor és mily’ módon kerül rendezésre az összeg és a termék átadása.

Második módja, hogy edzéseink időpontjában eljön hozzánk, személyesen fizeti ki és veszi át.

A harmadik pedig, hogy levelet küld az info@vsdrangers.hu email címre, amelyben leírja, hogy szeretné támogatni a kezdeményezésünket egy karszalag vásárlásával.

Önkéntes utalásra is van lehetőség melyhez a következő adatokra lesz szüksége:

A számlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00102329-00100000

A megjegyzésben feltétlenül szerepeljen: “NFL” vagy “Pink Month”

Minden érintett nevében köszönjük a támogatásotokat!