Indul az őszi szezon

Eseménydús időszakot tudhat maga mögött a VSD American football szakosztálya. Azon túl, hogy a nyár derekán mi is befejeztük a szezont a felnőtt csapattal még nem ért véget minden. Innentől teljes gőzzel az utánpótlás korosztályra fókuszálunk, hiszen indul nemsokára az U19 is bajnokság is, amelyen tavaly a Young Guns United fantázianévvel ellátott csapatunkkal vettünk részt és ahol az U19-es korosztályú játékosainkat állítottuk hadrendbe. Izgalmas lesz tehát az ősz is és látunk még hazai meccset Dunakeszin is.

A nyári időszakban elindítottuk életünk első nyári táborát, amit fantasztikus elégedettség övezett. Annyira élvezték a srácok, hogy már a jövő nyári előjelentkezéseket is felvettük. Az EMMI Feltörekvő Sportágak Tehetséggondozó Programjának keretében elnyert pályázatunknak köszönhetően, elindult az U17-es csapatunk felkészítése is. Szép lassan összeáll a keret, ezt augusztus vége felé közzé is tesszük. Lesznek benne vendég játékosok is, és „VSD veteránok” is, így kicsit vegyes lesz a csapat, de mindenki örül hogy játszhat már az utánpótlás korosztályban.

Októberben jövünk a már szokásosnak mondható Pink Month kezdeményezésünkkel, amely már nem is annyira kezdeményezés, komplett mozgalommá nőtte ki magát. A mellrák elleni harcra szeretnénk felhívni a figyelmet, melynek keretében egy hazai, barátságos felnőtt mérkőzést láthat majd a közönség. Ennek a részleteivel is hamarosan jövünk.

És egy szuper program azoknak, akik már nagyon hiányolnak minket: augusztus 31-én 9:00-12:00-ig, a Magyarság Sporttelepen kerül megrendezésre a VSD első saját rendezésű Sportválasztója, ahol a felnőttek számára szeretnénk az amerikai foci arcát megmutatni.  Gyertek és látogassátok meg standunkat. Érdekes és izgalmas programokkal készül az egész VSD!
Esemény!